Lidija Loves Hair

Lidija Ivanović

Dobrodošli u Lhair, vaša destinacija za savršene frizure i besprijekoran make-up! Otvoren 2001. godine, Lhair nije samo frizerski salon, već oaza ljepote gdje se vaša vizija pretvara u stvarnost.

Od malena gajim ljubav prema prekrasnim frizurama i umjetnosti šminkanja. Sa strašću koja je rasla, usavršavala sam svoje talente kroz formalno obrazovanje, stekavši prestižne nagrade u Njemačkoj, uključujući titule poput prvog mjesta u natjecanju za frizere 1997. godine i juniorske prvakinje Njemačke u make-upu i frizuri 1998. i 1999. godine.

Profesionalna sam specijalistica za vjenčane frizure, što je dodatno osiguralo moju reputaciju kao vodeću stručnjakinju u industriji.

U Lhairu, kontinuirana edukacija je ključna. Redovito sudjelujem na seminarima kako bi ostala u korak s najnovijim trendovima i tehnikama. Moja strast prema učenju ne samo da osigurava da svaki klijent dobije vrhunsku uslugu, već i da moje kolege i djelatnici u salonu uvijek budu u trendu s najnovijim inovacijama.

“Inspiracija je svuda oko mene jer je neiscrpna svakim danom, zato volim to što radim!„

– riječi su koje odražavaju moju posvećenost umjetnosti friziranja i šminkanja. Uz moju stručnost i ljubav prema poslu, ne samo da educiram svoje kolege, već s ljubavlju uljepšavam i svaku mladenku koja kroči u naš salon.

Zaplovite s nama u svijet ljepote i stila u Lhairu, gdje vaše želje postaju stvarnost, a svaki trenutak pretvara se u jedinstveno iskustvo ljepote.